Skip to main content

OM OSS

Tverrfaglig VVS Entreprenør

Vi er 30 ansatte som arbeider sammen for å være den beste tverrfaglige VVS Entreprenøren på Sunnmøre. Våre kunder er i det profesjonelle markedet innen industri, kontor, butikker, offentlig etc. Vi arbeider innen de tre fagområdene Ventilasjon, Rørlegger og Byggautomasjon på en tverrfaglig måte, det vil si at vi setter oss ned i team for å analysere prosjektene med innspill fra alle fag for å se om der er felles utfordringer og løsninger som kan koordineres, og ikke minst kartlegge kritiske grensesnitt mellom tekniske fag. Slik ønsker vi å ivareta en helhetlig tankegang til prosjektets beste. Det er avanserte tekniske systemer som installeres i dagens bygg og da ser vi dette som den eneste riktige måten å arbeide på skal man levere kvalitet. Vår kompetanse favner vidt og spenner fra Ingeniører innen VVS, elektro og bygg, rørleggere med fagbrev, ventilasjonsmontører med ulik mekanisk og byggfaglig utdanning, blikkenslagermester, kuldetekniker, økonom m.m. 

Vårt kontor ligger sentralt i Breivika i Ålesund

Vi kan arbeider innen rehabilitering, nybygg, service og kan levere: Komfortventilasjon, Industriventilasjon, Varmepumpe, Varmesentral, Kjøling, Sanitær,Sprinkler/Brannslukking, Trykkluft, Byggautomasjon, m.m.

Mester

Historien bak firmaet

VVS TEKNIKK MØRE AS har en historie som går over 130 år tilbake i tid. I 1887 ble Martin Larsen tildelt sitt borgerskapsbrev av Magistraten i Ålesund. Firmaet drev med blikkenslagerarbeid som taktekking etc.

I 1898 ble bedriften ved Martin Larsen tildelt sølvmedalje for sine kobberlanterner på landsutstillingen i Bergen. Høyest henger likevel bronsemedaljen fra verdensutstillingen i Paris i 1900. Denne var også utmerkelse for kobberlanterner.

I 1917 overtok Martin Larsens sønn, Trygve Larsen, ledelsen av firmaet. I 1955 overtok dennes sønn Martin Larsen, som daglig leder, og det var han som startet med ventilasjonsanlegg mot slutten av 50-årene. Så fra 1960 regner vi at firmaet drev som ventilasjonsentrepenør. Videre overtok Martins sønner Roar og Torstein driften, Roar Larsen som daglig leder og Torstein Larsen som verksmester. Nå er også femte generasjon Larsen inne i driften ved Sindre L. Larsen.

Allerede fra starten, da firmaet ble etablert, har nytenkning, kvalitet og service vært nøkkelord. Dette har vi tatt med oss i det vi nå er en tverrfaglig VVS-leverandør, -i tråd med det markedet og moderne byggekrav krever.

En velkvalifisert stab av ingeniører, montører og rørleggere er vår garanti for et godt VVS-anlegg. Her kreves det mer enn noensinne spesialister til planlegging, produksjon, installasjon og ikke minst til vedlikehold og service.  Ta kontakt med oss når det gjelder VVS og Byggautomasjon - det lønner seg!

Bronsemedaljen fra verdensutstillingen i Paris i 1900.